reflex- drukpuntmassage

De reflex- drukpuntmassages van Belle Ame zijn laagdrempelig en helpen je tot rust te komen. Ze zijn voor iedereen met behoefte tot aanraking, diepe ontspanning en innerlijke rust. Om veranderingen in gang te zetten als je het idee hebt stil te staan. Een zachte aanraking kan heel ondersteunend zijn.

Chinese Voetmassage

Een eeuwenoude massagetechniek die u ondersteunt vitaal te blijven. De massage draagt bij aan een gevoel van balans door het behandelen van de reflex- en drukpunten op de voeten en onderbenen. Deze worden gemasseerd met handen en een voetmassagestick. De massage stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker uit uw lichaam kunnen worden afgevoerd. De massage is een moment van rust, geeft energie en een ontspannen gevoel en is in oosterse landen niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven.

Handreflex massage

De massage is net als de voetmassage niet weg te denken uit de eeuwenoude oosterse geneeswijze en heeft ook als doel de balans te herstellen en ontspanning te bieden. Ook in de handen masseer ik reflex- en drukpunten waardoor de doorbloeding zal verbeteren en u een gevoel van ontspanning kunt ervaren. Handreflex massage is minder bekend en wordt minder vaak toegepast omdat onze handen over het algemeen wat minder gevoelig zijn. De huid is wat dikker dan die van de voet. Maar handen kunnen vaak veel stress bevatten!

Handreflex of Chinese voetmassage?

De keuze berust op uw persoonlijk voorkeur. Een handreflex massage kan een uitkomst bieden als uw voeten niet te masseren zijn wegens een botbreuk, eczeem of als je het niet fijn vindt als iemand uw voeten aanraakt. Een handmassage kost minder tijd. U kunt ook voor een combinatie van beiden kiezen.

Sitemap