Massages

Er zijn veel verschillende massage-technieken om even helemaal tot rust te komen. Om jouw lijf te ontdekken en te voelen vanwaar er spanning zich in jouw lichaam bevindt. Om beweging van blokkades en ontspanning in jouw lichaam te gaan ervaren, vrij van oordeel, triggers, oude pijn en wonden vanuit het verleden.

Ik nodig je uit om een ontspannende lomi lomi of tantra massage te komen ervaren. Ik combineer door mij verschillend geleerde massagetechnieken als, klassieke massage, deep joint rotations, buik- en bekkenmassage tezamen met verdiepende ademtechnieken in overleg met jou, om een juiste afstemming te vinden voor wat jij, en jouw lichaam nodig heeft.

In een veilige omgeving en op een zachte respectvolle manier ontvang ik je om te komen ervaren hoe belangrijk aanraking is zodat je stap voor stap zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen kan voelen.  Je mag je bewust worden van het gevoel van aangeraakt te worden zonder oordeel. De massage mag er zijn voor ontspanning en mag je meer een gevoel van rust en ruimte geven. Ik zal je met de juiste intentie en aandacht begeleiden. Je hoofd uitnodigen te verstillen.

 

Sitemap