Over mij

Ik ben Brigitte. 

Sinds 2016 heb ik me verdiept in de verschillende vormen van massage en meditatietherapieën. In ons huidige drukke leven wordt de lichamelijke behoefte naar aanraking, rust en ontspanning vaak genegeerd en krijgt stress vaak de overhand. Ik merkte dat een diepe ademhaling ons ontspant en zachte aanraking verbetert als rust en stress vermindert en er meer evenwicht en balans in ons leven wordt gebracht, mensen worden er gelukkiger van, leren weer genieten en zich open te stellen voor lichamelijke behoeftes.

Van 2017-2018 heb ik certificaten behaald in achtereenvolgens klassieke massage, Lomi Lomi massage, tantrische massage, deep joint rotations, buikmassage, bekkenmassage, gezichtsmassage en psoasmassage. Ik heb gaandeweg geleerd dat geen enkele massage hetzelfde is, elke massage is maatwerk toegesneden op persoonlijke behoeftes en wensen. Daardoor is een persoonlijke biografie onlosmakelijk verbonden met het verloop van een massage.

Aanraking durven ontvangen is echt niet voor iedereen vanzelfsprekend! Het bewust voelen en ontvangen tijdens een massage is een geweldige manier om te ontspannen en verstillen. Voor mij staat hierin de taal van de aanraking, het overwinnen van blokkades en het laten loslaten van onverwerkte aspecten uit het verleden centraal.

In ieder van ons zit een bron van onuitputtelijke levensenergie die ik wil laten voelen en stromen. Ik nodig je graag uit om los te laten wat niet nodig is en stapje voor stapje dichterbij innerlijke rust en ontspanning te komen. Het kan je helpen dromen uit te laten komen, meer ontspannen door het leven te gaan, jouw dagelijkse prestaties aanzienlijk verbeteren en meer te genieten in het nu!

Brigitte

Sitemap