Voetmassage

De voeten worden als uiteinde van het lichaam meestal niet verwend met aandacht. Toch is voor de meeste mensen een voetmassage de makkelijkste manier om weg te zweven. De voeten dragen het hele lichaam. Als de voeten gemasseerd worden heeft dat een verrassend effect op de hele mens.

Door de zachte aanraking van reflex- en drukpunten tijdens de voet- en onderbeensmassage met doeltreffende en liefdevolle intentie kan het hoofd even worden losgekoppeld van de dagelijkse beslommeringen. 

De massage geeft een moment van innerlijke ontspanning. Je hoofd even stil en wegdromen uit de drukte van de dag. Dit wordt veelal gevolgd door een energiek gevoel. In Oosterse landen staan massages voor goede zelfzorg en zijn daar niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven.

Tijdens de massage lig je gekleed op de massagetafel met de onderbenen en voeten ontbloot. Ik zorg voor een aangename en warme omgeving. Je mag praten en vertellen tijdens de massage of even de persoonlijke stilte koesteren en naar de muziek luisteren. Alles draait om het vinden van een moment van rust om jezelf weer op te laden met energie. 

 

 

Sitemap