massage voor koppels

In de hedendaagse hectiek met drukke werkzaamheden, de zorg voor kinderen en sociale verplichtingen vergeten partners elkaar soms de nodige aandacht te geven. Dan kan het juist erg belangrijk zijn een paar uurtjes voor jezelf en elkaar te reserveren om weer het lichamelijk contact te voelen en ervaren met elkaar. In een veilige en privéomgeving geven en ontvangen, de verbinding verdiepen, elkaar aanraken en de ander rust, tijd, aandacht, warmte en liefde geven. Durven voelen dat jullie sensuele energie een hele krachtige en fijne bron van positieve energie zonder taboes is.

Door elkaar in veiligheid en vertrouwen te masseren kan zelfontplooiing en zelfvertrouwen groeien. Jullie relatie kan hierdoor vernieuwen en versterken. Zacht gemasseerd worden kan een hele diepe ontspanning geven. Jullie mogen gaan ontdekken wie je nu werkelijk bent en wilt zijn met elkaar.

De massages zijn bewustmakend, puur, zuiver, geduldig en liefdevol waarbij alle gevoelens van warmte, tederheid en liefde naar elkaar gevoeld mogen worden. Elkaar aanraken wordt vaak als onderdeel van seksualiteit beschouwd, maar de jullie seksuele levensenergie is hier volledig neutraal, vrij van oordeel en nauw verbonden met emoties. Aan elkaar geven en van elkaar ontvangen zonder ‘verwachting’!

Samen gaan we op een futton (mat op de grond) onderzoeken wat een prettige manier is om een massage te geven en te ontvangen. Onder mijn begeleiding gaan jullie leren hoe je elkaar het fijnste kan masseren, hoe je elkaars lichaam kan lezen en hoe je kan ontdekken de massage tot een fijne en ontspannen ervaring voor jullie beiden te maken.

Sitemap