Lomi Lomi

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï en is meer spiritueel georiënteerd dan de klassieke massage. Geheel volgens de Hawaiiaanse traditie begint de massage met een ontvangstgesprek, waarin achtergronden, wensen en behoeftes worden besproken. De massage wordt op een langzame en rustige wijze door middel van vloeiende strijkbewegingen met mijn handen en onderarmen met afwisselende intensiteit uitgevoerd.

Omdat het cognitieve bewustzijn vaak niet kan volgen hoe en waar de aanraking zal plaatsvindt is het makkelijker het hier en nu, jouw gedachtes en denken, de dagelijkse beslommeringen, los te laten. Je hele lichaam komt aan bod inclusief vingers, duimen, handpalmen, armen, benen, tenen en gewrichten. De massagebewegingen zijn gebaseerd op eeuwenoude principes en hebben hun heilzame werking in het verleden al ruimschoots bewezen. Zo word je uitgenodigd jouw hoofd tijdens de massage te verstillen en alle zorgen en gedachten te laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.

Vergeet alles wat je weet over massages! Deze ontspannende massage is niet te vergelijken met een traditionele of klassieke massage. Laat je verrassen en geef je over aan deze ervaring. Het hoort allemaal bij de Hawaiiaanse traditie en er wordt aangenomen dat de lage, vibrerende energie helpt bij het stimuleren van het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

De Lomi Lomi aanrakingen verbinden, ondersteunen en helpen je om je mentaal en fysiek beter te laten voelen. Psyche en gevoel met elkaar in balans te brengen, zodat je wordt uitgenodigd aanwezige spanning en oude patronen los te laten.

Zowel lichaam als geest zullen ontspannen en opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage.

 * voor meer informatie lees ook veel gestelde vragen en grenzen tijdens de massage

Sitemap