Hoofdmassage

De hoofdmassage is een aanraking op een zachte manier, waardoor je uitgenodigd wordt je hoofd/nek los te laten, waardoor het hele lichaam zich kan ontspannen. De massage is laagdrempelig, heerlijk en heilzaam voor iedereen.

Tijdens de massage worden de schoudergordel, de nek, het hoofd en gezicht behandeld zonder olie. De massage nodigt uit om even weg te zweven. Eventjes niet nadenken. Er komt ‘spreekwoordelijk’ ruimte in het hoofd en dat heeft een verrassend effect op het welbevinden van de hele mens.

Door de zachte aanraking met doeltreffende en liefdevolle intentie kan je even loskomen van de dagelijkse beslommeringen. De massage geeft een moment van innerlijke ontspanning, stilte, het laat je even wegdromen uit de drukte van de dag. Dit wordt veelal gevolgd door een energiek gevoel. In Oosterse landen staan massages voor goede zelfzorg en zijn daar niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven.

Tijdens de massage lig je gekleed op de massagetafel met alleen de schouders ontbloot. Ik zorg voor een aangename en warme omgeving. Je mag praten en vertellen tijdens de massage of even de persoonlijke stilte koesteren en naar de muziek luisteren. Alles draait om het vinden van een moment van rust om jezelf weer op te laden.

Sitemap